Welkom bij Uniek Rouwvervoer

De GMC is een uniek voertuig met een bijzondere geschiedenis, kort gezegd speelde dit type voertuig een belangrijke rol om de rit naar de bevrijding mogelijk te maken.

Uniek voertuig met een bijzondere geschiedenis

De GMC is een uniek voertuig met een bijzondere geschiedenis, kort gezegd speelde dit type voertuig een belangrijke rol om de rit naar de bevrijding mogelijk te maken. Naast dat dit historische voertuig een krachtige uitstraling heeft is het vooral heel waardevol om als nabestaande rondom jullie geliefde te kunnen zitten tijdens de rit naar de laatste rustplaats.

De laadbak is 3,5 meter lang en 2,25 meter breed, de zijkanten van de laadbak zijn voorzien van uitklapbare banken. Het mooiste is om met de bak open te rijden, maar in geval van regen is de kap in een handomdraai bevestigt. Rondom de overledene kunnen 12 nabestaanden zitten, ook is er de mogelijkheid voor 1 persoon naast de chauffeur.

 

Laatste rustplaats

Het is ook mogelijk om in een colonne van G.M.C. Trucks de overledene naar de laatste rustplaats te begeleiden. De rouwstoet straalt op deze manier één stijl uit en de nabestaanden hoeven zich in deze moeilijke tijd niet te focussen op het verkeer. In iedere G.M.C. Truck kunnen tussen de 13 en 15 nabestaanden meerijden. Het wagenpark bestaat op dit moment uit 10 volgauto G.M.C. Trucks en is groeiende. De prijs voor een volgauto inclusief chauffeur en bijrijder is hetzelfde als voor het rouwvoertuig.